Betatestere søges til MindManager Add-In

Vi er i gang med at udvikle myThings for MindManager, en Add-In til MindManager 8 for Windows. Med myThings bliver din hverdag nemmere, mere overskuelig og mere effektiv.

Hjernen arbejder bedst, når den bliver aflastet og du kommer af med alle dine ideer og ting som du skal/vil huske på og her understøtter myThings dig.

Fang ideen når den opstår

myThings for MindManager giver dig værktøjet til at samle alle dine “ting” i én indboks-Map, som du så kan bruge til at fordele til andre Maps fra. På denne måde går ting ikke tabt eller bliver glemt og du kan nemt holde fokus på den opgave du arbejder med.

Fordelingen fra din indboks foregår intuitiv ved hjælp af træk og slip metoden – du trækker dine ting fra den åbne Map og dropper dem over en Map i myThings opgaveruden.

Med myThings for MindManager følger også myInbox, som er et lille  ekstra program der lægger sig i informationsområdet i din processlinje.  myInbox hjælper dig med at holde fokus på den opgave du er igang  med. Er der en ting du kommer i tanker om, så kan du hurtigt og nemt  gemme dem i din indboks-Map med myInbox og så fortsætte med den opgave du er i gang med. myInbox virker endda selvom MindManager ikke  er åben.

myThings integrerer sig fuldt ud i MindManager og opfører sig som en fast del heraf. Udover opgaveruden tilføjes også et ekstra faneblad med adgang til f.eks. hjælp og support og der tilføjes ekstra menupunkter i genvejsmenuen.

myThings findes i tre sprog: dansk, tysk og selvfølgelig engelsk.

myThings forandrer ikke noget på din MindManager installation eller dine MindManager-Maps og hvis du afinstallerer det igen kan du bruge dine Maps som hidtil. myThings tilføjer blot nogle nye funktioner og Maps til MindManager og du kan også fortsat bruge dine Maps sammen med andre versioner af MindManager ligesom før.

Betatesten er gratis. Du kan downloade vores Add-in fra vores downloadside http://necsus.com/testversioner. Sæt en markering ud for myThings for MindManager BETA (nederst) og udfyld felterne. Vi er selvfølgelig meget interesseret i at høre din mening om tilføjelsen.

myThings er stadig under udvikling og ikke helt fuldstændig, hvorfor der for tiden vil være hyppige opdateringer. Derfor kontrollerer programmet også ved hver start om der foreligger en ny version. hvis det er tilfældet bliver du gjort opmærksom herpå og får mulighed for at downloade den nye version til senere installation.